Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tractare, transport auto intern international, asistenta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Automili are ca domeniul de activitate: tractari auto, inchirieri autoturisme, utilitare cu sau fara sofer, asistenta non stop, transport utilaje si autovehicule.
Firma noastra ofera in prezent servicii de tractare auto, asistenta rutiera si inchirieri auto.

In momentul de fata, flota auto este compusa din autospeciale pentru tractari auto dotate cu echipamente speciale. Societatea noastra efectueaza non stop servicii de tractare auto si transport marfa in Bucuresti si intreaga tara.Asiguram asistenta la intocmirea actelor prevazute de lege, autoturism in regim rent-a-car in vederea continuarii calatoriei.Preluam comenzi atat pentru autovehicule noi cat si pentru autovehicule second-hand sau avariate. Suntem specializati pe importuri auto din Germania, Austria si nu numai, efectuand saptamanal curse dinspre si inspre aceste tari.

Serviciul de logistica va prelua imediat comanda dumneav oastra si va organiza transportul, confirmandu-va telefonic sau prin fax data in care se va efectua acel transport autoPentru fiecare autovehicul, la preluarea masinii se va completa un proces verbal de predare primire, iar transporturile internationale vor fi insotite de carnet TIR, scrisoare de trasura CMR sau formular T1/T2, in functie de natura transportului solicitat.Datorita numarului mare de colaboratori afiliati acestui program, precum si raspandirii acestora pe zone geografice diferite, santem capabili sa intervenim in cel mai scurt timp si cu cele mai adecvate utilaje de tractare pentru a va sari in ajutor, oriunde va aflati in Romania.

Functioneaza pe baza unui dispecerat comun care preia comenzile si solicitarile dumneavoastra timp de 24/24 ore si 7 din 7 zile si reuneste un numar mare de firme de acelasi profil cu al nostru, firme atent selectionate si care au dovedit pana acum profesionalismul si competenta lorFotografierea avariilor aparute in urma accidentelor -parcare pazita in incinta societatii pe timp nelimitat.

Constatare avarii, expertiza tehnica privind pagubele si posibilitatile de reparare a autovehiculului. Masina de schimb in locul celei avariate oferita clientilor firmelor de asigurari cu care firma noastra are contract, pentru a putea continua deplasarea in tara sau strainatate.Depanare auto in caz de defectiuni minore, cand un un mecanic al firmei se va deplasa la autovehicul pentru a remedia problema.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura