Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Transport autovehicule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
AutoMili ofera in prezent clientilor servicii de transport auto intern si international (autoturisme si autoutilitare) pe platforma avand o capacitate de transport de 4 autoturisme simultan sau de 4 Jeep-uri, dubite.

Pe toata durata transportului de la locul de incarcare la locul de descarcare autovehiculele transportate sunt asigurate prin polita incheiata de societatea noastra in valoare de 500.000 de euro. Preluam comenzi atat pentru autovehicule noi cat si pentru autovehicule avariate sau second hand. Suntem specializati pe IMPORT-uri auto din Germania Austria Franta Belgia Olanda si celelalte state Europene efectuand saptamanal curse din si inspre aceste tari. Serviciul de logistica va prelua imediat comanda d-voastra si va organiza transportul confirmandu-va prin comanda de transport data cand va fi ridicat auto.

Pentru fiecare autovehicul la preluarea masinii se va complecta un proces verbal de predare primire iar transporturile internationale si vor fi insotite de carnet TIR scrisoare de transport de tip CMR.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura